INGREDIENTS
1 Kg d'albergínies
2 cebes
4 pebrots vermells (de pot)
4 ous
oli, sal i pebre
Es pelen les albergínies i es piquen, al mateix temps es trituren els pebrots.
En una paella es posa oli i es dauren molt poc a poc les cebes picades, un cop estan transparents es posen les albergínies i es deixen uns 15'.
S'afegeixen els pebrots, es remena bé i s'aparta la paella del foc.
En un bol gran es posa tot junt (albergínia, pebrot, ceba), es deixa refredar un xic, es tiren els 4 rovells i es remena bé.
Les clares dels ous es posen a punt de neu i s'incorpora al compost anterior amb compte.
En un motllo untat (oli o mantega) s'aboca tot, que no quedi ple fins dalt. Es posa al forn prèviament calent al bany María durant 45' a 175º.
P.D.
Es pot enriquir amb crema de llet i pernil a trossets.
Aqui li va molt be la salsa de pebrots (veure recepte)
Aquest el faig segur! ja et diré com m'ha sortit.
ResponEliminaJa he fet el pastís d'albergínies, ha quedat boníssim. Gràcies per la recepta.
ResponElimina